Kesätöitä, tai ehkä pysyvämpääkin uraa etsivä: työllisty turvallisuusalalle!

Maistuiskos festarijärkkärin hommat kesällä 2023?
Tässä on tilaisuutesi hankkia vuoden riemukkain kesätyö ja kiertää samalla kaikki festarit sekä tapahtumat! Tarvitset järjestyksenvalvojan peruskoulutuksen, ja sen jälkeen pääset Agmenin palkkalistoilla mukaan festarikesän tiimellykseen! Hyviä hommia hyvällä porukalla!

Kesätöihin turvallisuusalalle – yhdistä työnteko ja opiskelu, tarjoamme koulutuksen!

Suomi on kesätapahtumien luvattu maa. Jos jonkinlaisia kinkereitä ja yleisötilaisuuksia järjestetään pitkin poikin maatamme. Kaikki yli 200 osallistujan tapahtumat tarvitsevat myös tapahtumaturvallisuutta ja järjestyksenvalvontaa. Kesätyöntekijöille on siis tilausta ympäri Suomen, mutta alalle ei pääse töihin käymättä lakisääteistä koulutusta. Osaaville ja motivoituneille järjestyksenvalvojille on tarjolla erilaisia rooleja tapahtumatuotannoissa, ja hommat vaihtuvat kesän mittaan. Innokkaimmat kehittyvät eniten!

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden – opiskele järjestyksenvalvojan peruskurssi, ja pääset kiinni töihin. Jos olet valmis sitoutumaan, ja haluat tehdä koko kesän töitä Agmenille, koulutamme Sinulle kesän aikana kaikki alan perustaidot oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutus on Sinulle maksutonta, ehtona on voimassa oleva hyväksyntä järjestyksenvalvojaksi ja se, ettet opiskele tällä hetkellä toisella asteella eli lukiossa tai ammatillisessa koulutuksessa.

Jos siis haluat sitoutua tekemään meille töitä koko kesän ajan, suoritat samalla kesän aikana turvallisuusalan ammattitutkinnosta Tilannehallinta -tutkinnon osan. Koulutukseen kuuluvat Poliisihallituksen määrittämät kaasusumutinkoulutus, teleskooppipatukkakoulutus ja järjestyksenvalvojan lisävoimankäyttökoulutus sekä muutama päivä soveltavia skenaarioharjoituksia. Syksyllä järjestämme näyttöpäivän, jossa osaamisesi arvioidaan. Saat siis nämä koulutukset veloituksetta, jos olet valmis sitoutumaan festarikesään Agmenin remmissä!

 

Toimi näin:

  • Kouluttaudu järjestyksenvalvojaksi peruskurssilla 5.-9.6. ja hanki poliisin hyväksyntä
  • Tee työsopimus ja oppisopimus Agmenin / Turun AKK:n kanssa
  • Valvo järjestystä festareilla ja kouluttaudu kesän mittaan
  • Näytä osaamisesi syksyllä

Oppisopimusmallissa voittavat kaikki: työntekijä, työnantaja ja kouluttaja.
Kehityksen portaat turvallisuusalalla

Kun haluat alasi parhaaksi, Agmen on oikea valinta!

Meillä kouluttautuminen ei ole pelkkää oppitunnilla istumista, vaan yhdistämme sopivassa suhteessa teoriaa ja käytäntöä. Kouluttaessa tiedämme, mitä teemme ja varmistamme, että jokaisella opiskelijallamme on koulutuksen jälkeen työhön tarvittava ammattitaito.

Teoriaopetuksen lisäksi valmistaudumme turvallisuusalan työtehtäviä varten erilaisten käytännön harjoitusten avulla. Vauhdikkaiden koulutuspäivien aikana luomme skenaarioita vartijan tai järjestyksenvalvojan työn pahimmistakin tilanteista. Lupaamme, että et kyllästy vaiherikkaiden ja yllätyksiä täynnä olevien koulutuspäivien aikana.

Tervetuloa mukaan! Koulutuspäivät ovat täynnä huumoria – toisinaan hyvää ja toisinaan huonoa.

https:\/\/agmen.fi//agmen.fi//youtu.be/08YGL0NceWU
https:\/\/agmen.fi//agmen.fi//youtu.be/nv9uru1AF9Y
Järjestyksenvalvojat nauttivat festarikesästä huolehtien samalla yleisön hyvästä fiiliksestä.

“Pelkkä koulunpenkki on tuntunut aina todella tylsältä. Agmenin koulutustyyli oli itselle sopiva: parasta oli rutiinin rikkominen. Se valmisti hyvin työelämään.”

– Jiska, Turvallisuusalan ammattitutkinto – Oppisopimuskoulutus 2021 –


Mulle Agmen oli paikka, joka näytti suunnan elämässä. Kaikin puolin mahtava porukka kouluttamassa. Sain hyvät eväät siihen, että oikeesti pärjään ammatissani. Laajojen ja vaativienkin harjoitusten ansiosta tuun tuskin jäämään työtehtävissä pulaan.

– Kristiina, Turvallisuusalan ammattitutkinto – Oppisopimuskoulutus 2021 –

 

Ilmoittaudu mukaan, niin olemme sinuun yhteydessä!

Hakulomake

"*" indicates required fields

Nimi*
Laita rasti ruutuun, jos osuu