Turvallisuusalan ammattitutkinto

Turvallisuusalan ammattitutkinnon koulutuksen järjestäjänä toimii Turun aikuiskoulutuskeskus (www.turunakk.fi) ja tietopuolisen opetuksen tuottaa Agmen Oy.

Kenelle turvallisuusalan ammattitutkinto sopii?

Turvallisuusalan ammattitutkinto on polku niille alasta kiinnostuneille, jotka ovat motivoituneita kehittämään itseään, ja niille jo alalla oleville, jotka haluavat aidosti kehittyä alallaan.

Turvallisuusalan ammattitutkinto on noin vuoden kestävä tutkinto, jonka aikana perehdytään syvemmin yksityisellä turvallisuusalalla toimimiseen useasta eri perspektiivistä. Tutkinnon tavoitteena on antaa riittävät valmiudet toimimiseen tilanteessa kuin tilanteessa ja opettaa ymmärtämään omat vahvuudet ja antaa varmuutta oman osaamisen tueksi.

Koulutuksen suorittamisen jälkeen opiskelijoista on koulutettu asiakaspalvelutaitoisia, toimintavalmiita alan ammattilaisia, jotka kykenevät toimimaan useissa eri yksityisen turvallisuusalan työtehtävissä aina aulavartioinnista kenttätyöskentelyyn, niin vartijoina kuin järjestyksenvalvojinakin. 

Käytännönläheistä oppimista

Tutkinto suoritetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin suurin osa konkreettisesta oppimisesta tapahtuu työpaikalla. Me täydennämme koulutuspäivillä niitä osa-alueita, joita ei välttämättä pääse oppimaan omalla työpaikalla.

Ammattitutkinnossa opiskelijat pääsevät harjoittelemaan autenttisissa ympäristöissä ja oppivat ratkomaan tosielämän tilanteita.

Koulutus sisältää vahvasti käytännönläheistä skenaariopohjaista harjoittelua, teoriapohjaisten luentopäivien lisäksi. Ensin opitaan perusteet kattavasti jonka jälkeen osaamista testataan ja kehitetään jatkuvasti tutkinnon edetessä. Uskallammekin väittää ettei yksikään ammattitutkinnon lähipäivistä ole tylsä tai turha ja että jokaisen opiskelijan tiedot ja taidot pääsevät tutkinnon aikana opettavaiselle koetukselle.

Pelastustoiminnan tutkinnon osassa opiskelijat pääsevät testaamaan omaa toimintakykyään haastavissa hätäensiaputilanteissa.

Turvallisuusalan ammattitutkinto antaa mahdollisuuden jatko-opintoihin

Tutkinnon suorittaminen antaa valmiudet jatko-opiskeluun useaan eri suuntaan, joista yhtenä Turvallisuusalan erikoisammattitutkinto. Turvallisuusalan ammattitutkinto antaa myös yleisen korkeakouluhakukelpoisuuden joten jos uratoiveina ovat esimerkiksi turvallisuusalan tradenomiopinnot, poliisiammattikorkeakoulu tai ura rajavartiolaitoksessa muutamia vain listataksemme, antaa turvallisuusalan perustutkinto hyvän tieto- ja taitopohjan jonka päälle rakentaan juuri sinun näköinen urapolku.

Kiinnostaako turvallisuusalan ammattitutkinto?
Jos kiinnostuit, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Tutkintoryhmän aloitus vaatii vähintään 10 henkilöä. Jättämällä yhteystietosi et vielä sitoudu mihinkään.

Lisätietoja turvallisuusalan ammattitutkinnosta: Alexander Austin, 0440818250, alexander.austin@agmen.fi

>>> Lue lisää ammattitutkinnosta Turun aikuiskoulutuskeskuksen sivuilta. <<<