Turvallisuusalan ammattitutkinto

Turvallisuusalan ammattitutkinnon koulutuksen järjestäjänä toimii Turun aikuiskoulutuskeskus (www.turunakk.fi) ja tietopuolisen opetuksen tuottaa Agmen Oy.

Turvallisuusalan ammattitutkinto on polku niille alasta kiinnostuneille jotka ovat motivoituneita kehittämään itseään ja niille jo alalla oleville, jotka haluavat aidosti kehittyä alallaan.

Turvallisuusalan ammattitutkinto on noin vuoden kestävä tutkinto, jonka aikana perehdytään syvemmin yksityisellä turvallisuusalalla toimimiseen useasta eri perspektiivistä. Tutkinnon tavoitteena on antaa riittävät valmiudet toimimiseen tilanteessa kuin tilanteessa ja opettaa ymmärtämään omat vahvuudet ja antaa varmuutta oman osaamisen tueksi.

Koulutuksen suorittamisen jälkeen opiskelijoista on koulutettu asiakaspalvelutaitoisia, toimintavalmiita alan ammattilaisia, jotka kykenevät toimimaan useissa eri yksityisen turvallisuusalan työtehtävissä aina aulavartioinnista kenttätyöskentelyyn, niin vartijoina kuin järjestyksenvalvojinakin. 

Ammattitutkinnossa opiskelijat pääsevät harjoittelemaan autenttisissa ympäristöissä ja oppivat ratkomaan tosielämän tilanteita.

Tutkinto suoritetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin suurin osa konkreettisesta oppimisesta tapahtuu työpaikalla. Me täydennämme koulutuspäivillä niitä osa-alueita, joita ei välttämättä pääse oppimaan omalla työpaikalla.

Koulutus sisältää vahvasti käytännönläheistä skenaariopohjaista harjoittelua, teoriapohjaisten luentopäivien lisäksi. 

Tutkinnon suorittaminen antaa valmiudet jatko-opiskeluun useaan eri suuntaan, joista yhtenä Turvallisuusalan erikoisammattitutkinto.

Lisätietoja turvallisuusalan ammattitutkinnosta: Alexander Austin, 0440818250, alexander.austin@agmen.fi

>>> Lue lisää ammattitutkinnosta Turun aikuiskoulutuskeskuksen sivuilta. <<<