Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto – TVEAT

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon koulutuksen järjestäjänä toimii Turun aikuiskoulutuskeskus (www.turunakk.fi) ja tietopuolisen opetuksen järjestää Agmen Oy.

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto on turvallisuusalan esimieskoulutus, joka antaa hyvän ja monipuolisen pohjan esimiestehtävissä toimimiseen, mutta antaa lisäoppia ja lakitietämystä myös niille, joilla ei ensisijaisena tavoitteena välttämättä ole esimiestehtävät. Myös kenttätyöntekijä hyötyy erikoisammattitutkinnostamme monipuolisesti. 

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa lisää työkaluja niin kenttätyön kuin esimiestoiminnankin saralle.

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto antaa valmiudet ja pätevyyden toimia turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan palveluksessa esimerkiksi vastaavana hoitajana tai muissa esimiestehtävissä. 

Tutkinto suoritetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin suurin osa konkreettisesta oppimisesta tapahtuu työpaikalla. Me täydennämme koulutuspäivillä niitä osa-alueita, joita ei välttämättä pääse oppimaan omalla työpaikalla.

Kiinnostaako turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto?
Jos kiinnostuit, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Tutkintoryhmän aloitus vaatii vähintään 10 henkilöä. Jättämällä yhteystietosi et vielä sitoudu mihinkään.

Lisätietoja turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnosta: Janne Mönkkönen, 0407189869, janne.monkkonen@agmen.fi

>>> Lue lisää erikoisammattitutkinnosta Turun aikuiskoulutuskeskuksen sivuilta. <<<