Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus (8ot), 5.8.2024 – Helsinki

155 

155 

HELSINKI maanantai 5.8.2024

Ilmoittaudu mukaan!

 

Klo 10:00 – 18:00
Valuraudankuja 4 A, 00700 Helsinki

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Fora Security Services Oy:n kanssa ja koulutuksen kontaktiopetus tapahtuu heidän tiloissaan.
Voit lukea lisää Fora Security Services Oy:stä osoitteesta www.forasec.fi.

 

Poliisin hyväksyntä järjestyksenvalvojaksi on uusittava 5 vuoden välein. Tätä varten edellytetään 8h järjestyksenvalvojan kertauskurssin käymistä.

Koulutus on tarkoitettu järjestyksenvalvojaksi hyväksytyille henkilöille, jotka ovat uusimassa järjestyksenvalvojaksi hyväksymistään. Uutta järjestyksenvalvojakorttia haetaan poliisilta ja edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu järjestyksenvalvojan kertauskurssin suorittaminen.

Järjestyksenvalvojan kertauskurssin (8h) koulutusohjelma on sisäministeriön määrittelemän sisällön mukainen. Koulutukseen sisältyy teoriakoulutuksen lisäksi turvallisuustarkastuksen käytännön harjoitus.

Huomioithan että turvallisuustarkastusharjoitus tulee suorittaa läsnäolokoulutuksena.

Kertauskoulutustodistus on voimassa 6 kk koulutuksesta eli uutta hyväksyntää tulee hakea poliisilta puolen vuoden sisällä koulutuksen suorittamisesta.

Mikäli ennen 1.3.2007 suoritettu peruskoulutus on vanhentunut ja korttisi voimassaolo ehtii päättyä ennen uuden hyväksynnän hakemista, sinun tulee suorittaa peruskoulutus uudelleen. Uudemmat peruskoulutukset eivät vanhene.

 

 

Peruutus- ja maksuehdot:

Toteutamme kurssin, kun ilmoittautuneita on vähintään 10 kappaletta.
Ilmoitamme kurssille ilmoittautuneille 29.7. klo 17:00 mennessä mikäli kurssi perutaan. 

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova.
Veloitamme täyden opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen ilmoittautunut jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Peruutusilmoitus tulee tehdä sähköpostitse koulutuksen yhteyshenkilölle. Mikäli osallistumien peruutetaan alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua, veloitetaan puolet (50%) kurssimaksusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen tai myöhästymisen vuoksi ei voi enää osallistua koulutukseen.
Koulutuksen maksu tulee olla suoritettu kokonaisuudessaan kaksi arkipäivää ennen kurssin alkamispäivää.

 

Lisätietoja:
Alexander Austin
alexander.austin@agmen.fi
+358 44 081 8250

Additional information

Valitse lippu

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus (8ot) – 125€ (alv. 0%), 155€ (alv. 24%), Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus (8ot)(yrityslaskutus) – 0€

Päivämäärä

5.8.2024