Väliaikaisen vartijan koulutus (40ot), 2.-6.9.2024 – Jyväskylä, Etä- / kontaktiopetus

419 

419 

Jyväskylä maanantaista perjantaihin 2.-6.9.2024
Koulutusaika klo 9-17
Koulutuspaikka Crazy Town, Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä

 

Väliaikaisen vartijan koulutuksen (V40) suorittaminen vaatii jatkuvaa läsnäoloa. Teoriaosuudet voidaan suorittaa etäopiskeluna kurssin päätteeksi tehtävää koetta lukuunottamatta. Etäopiskelu vaatii jatkuvan kaksisuuntaisen yhteyden (läsnäolovelvoite).

Koe suoritetaan kurssin viimeisenä päivänä. Mikäli paikalle saapuminen ei ole mahdollista, ole yhteydessä kouluttajaan koejärjestelyiden sopimiseksi.
Jos opiskelija ei läpäise näyttökoetta, voi sen uusia yhden kerran maksutta. Tämän jälkeen opiskelijalla on oikeus uusia koe vielä kaksi kertaa, mutta niistä laskutetaan opiskelijaa 50 €/koe.

Henkilö, joka on suorittanut Väliaikaisen vartijan koulutuksen (40h) sekä täyttää muut lainsäädännön asettamat vaatimukset, voidaan hyväksyä väliaikaiseksi vartijaksi neljäksi kuukaudeksi. Väliaikaiseksi vartijaksi hyväksyntä haetaan poliisilta hyväksytysti suoritetun kurssin jälkeen.

Koulutuksen läpäisseet voivat osallistua vartijan koulutukseen (80h), joka antaa valmiudet 5 vuoden vartijakortin hakemiseen.

Koulutus toteutetaan Turun AKK:n ja Agmen Oy:n yhteistyönä. Virallinen koulutustodistuksen myöntävä taho on www.turunakk.fi

 

Koulutuspäivät:

Koulutus on viisipäiväinen, koulutusaika klo 09:00 – 17:00 jokaisena kurssipäivänä.

Etäopetuksessa alustana käytämme Microsoft Teams -ohjelmistoa. Asennathan MS Teamsin koneellesi jo etukäteen.
Huom! Etäopiskelua varten tarvitset rauhallisen opiskelutilan, toimivan kameran sekä mikrofonin, internetyhteyden ja opiskeluun soveltuvan laitteen (tietokone, tabletti tms. puhelin ei ole soveltuva laite).

 

Peruutusehdot:

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova.
Veloitamme täyden opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen ilmoittautunut jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Peruutusilmoitus tulee tehdä sähköpostitse koulutuksen yhteyshenkilölle. Mikäli osallistumien peruutetaan alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua, veloitetaan puolet (50%) kurssimaksusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen tai myöhästymisen vuoksi ei voi enää osallistua koulutukseen.
Koulutuksen maksu tulee olla suoritettu kokonaisuudessaan kaksi arkipäivää ennen kurssin alkamispäivää.

 

Lisätietoja:

Nina Hakkarainen
0504040322
nina.hakkarainen@agmen.fi

Additional information

Valitse lippu

Väliaikaisen vartijan koulutus 40h 337,9€ (alv 0%) 419€ (sis. alv 24%), Väliaikaisen vartijan koulutus 40h (yrityslaskutus) 0€

Päivämäärä

2.9.2024