Vartijan ampuma-aseen kertauskoulutus (8ot) 6.6.2024 – Helsinki

299 

299 

Torstaina 6.6.2024

Koulutusaika klo 09:00-17:00
Koulutuspaikka Gunpointin sisäampumarata, Hankasuontie 5, 00390 Helsinki

Ampuma-aseen kertauskoulutus vaaditaan vartijoilta, jotka kantavat tai haluavat kantaa ampuma-asetta yksityisen turvallisuusalan työtehtävissä (henkilösuojaus, arvokuljetus, huomattavan yleisen edun kannalta suojattujen kohteiden vartiointi).

Vartijan ampuma-aseen kertauskoulutus on kestoltaan kahdeksan oppituntia (8 ot).

Koulutuksen sujuvuuden kannalta olisi suotavaa että osallistujien ampumataito olisi riittävällä tasolla (osallistuja kykenee läpäisemään vartijan ampuma-aseen tasokokeen jo ennen koulutusta).

 

Edellytykset kertauskoulutukseen osallistumiselle ovat omat henkilökohtaiset suojaliivit (minimissään NIJ II -taso,  suojapaneelien valmistajan ilmoittama ballistinen suojaavustakuu on oltava voimassa) sekä hyväksytysti suoritettu vartijan ampuma-asekoulutus (24 ot). Mikäli et omista suojaliivejä, mutta haluat osallistua koulutukseen, ota meihin yhteyttä.

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä omaa ampuma-asetta. Kaikki koulutuksessa tarvittavat varusteet, voimankäyttövälineet, aseet ja patruunat sisältyvät kurssin hintaan.

Ilmoita kätisyytesi (oikea/vasen) ja jos haluat suorittaa kurssin omalla aseella ja varusteilla ilmoittautumisen lisätietoja -kentässä.

 

Peruutus- ja maksuehdot:

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Veloitamme täyden opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen ilmoittautunut jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Peruutusilmoitus tulee tehdä sähköpostitse koulutuksen yhteyshenkilölle. Mikäli osallistumien peruutetaan alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua, veloitetaan puolet (50%) kurssimaksusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen tai myöhästymisen vuoksi ei voi enää osallistua koulutukseen.
Koulutuksen maksu tulee olla suoritettu kokonaisuudessaan kaksi arkipäivää ennen kurssin alkamispäivää.

Lisätietoja:

Alexander Austin
0440818250
alexander.austin@agmen.fi

Additional information

Päivämäärä

6.6.2024

Valitse lippu

Vartijan ampuma-aseen kertauskoulutus (8ot) – 241,13€ (alv. 0%), 299€ (alv. 24%), Vartijan ampuma-aseen kertauskoulutus (8ot) – 0€ (yrityslaskutus)