Järjestyksenvalvojaksi kesälle 2022?

Kesä lähestyy ja ihmiset valmistautuvat kokoontumaan pitkän korona-ajan jälkeen erilaisiin tapahtumiin, kuten festareille. Miltä kuulostaisi työ, jonka kautta pääset kohtaamaan ihmisiä kesän tapahtumissa ja varmistamaan osaltasi hyvän fiiliksen säilymisen?

Kesän tapahtumat työllistävät järjestyksenvalvojia ympäri Suomea. Järjestyksenvalvojan työ on monipuolista ja vaihtelevaa – työtä tehdään erilaisissa ympäristöissä erilaisten ihmisten kanssa. Järjestyksenvalvojan tärkein tehtävä tapahtumissa on huolehtia yleisön hyvästä fiiliksestä ja ratkaista ongelmat ennen kuin ne pääsevät paisumaan suuremmiksi.

“Tulevana kesänä järjestyksenvalvonnan saralla vaikuttaisi olevan paljon tilausta myös uusille tekijöille. Isommissa tapahtumissa riittää töitä kaikille järjestyksenvalvojakortin haltijoille, eikä tarvitse olla mikään ninja pärjätäkseen niissä hommissa – jokaiselle löydetään kyllä omiin vahvuuksiin sopivat työtehtävät”, kertoo Agmenin toimitusjohtaja Janne Mönkkönen

Huumori ja pilke silmäkulmassa kuuluvat Agmenilla työntekoon, sillä rentous on osa järjestyksenvalvojan ammattitaitoa. Järjestyksenvalvonnan perimmäisenä tavoitteena erilaisissa tapahtumissa ja tilanteissa on ihmisten viihtyvyyden takaaminen.

Miten saan pätevyyden toimia järjestyksenvalvojana?

Agmen järjestää erilaisia järjestyksenvalvojakoulutuksia peruskursseista kertaus- ja lisäkoulutuksiin. 40 oppituntia sisältävä järjestyksenvalvojan peruskurssi antaa valmiudet toimia järjestyksenvalvojana muun muassa yleisö- ja urheilutapahtumissa, ravintoloissa, laivalla sekä leirintäalueilla.

Agmen kouluttaa järjestyksenvalvojia pitkän linjan näkemyksellä ja kokemuksella. Agmenin omat koulutukset järjestetään Crazy Townin moderneissa ja viihtyisissä tiloissa, ja tilauskoulutuksia järjestetään kysynnän mukaan. Kouluttajat ovat myös mukana töissä kentällä auttaen siellä, missä apua tarvitaan. Kouluttajilta löytyy erikoisosaamista erityisesti vaikeisiin tilanteisiin sekä voimankäyttöön liittyen ja koulutuksissa pyritään korostamaan asiakasystävällisyyttä – laadukkaasti hoidettu järjestyksenvalvontatilanne on hyvää asiakaspalvelua.

Jos järjestyksenvalvojan työ vetää puoleensa, myös jatkomahdollisuuksia koulutuksen osalta löytyy: Agmen tarjoaa järjestyksenvalvojille jatkokoulutusta, kuten syksyllä alkavan vartijakoulutuksen. Osaamista on mahdollista laajentaa myös jatkamalla turvallisuusalan ammattitutkintoon, joka suoritetaan oppisopimusmuotoisena opiskeluna.

Kiinnostuitko järjestyksenvalvojan työmahdollisuuksista?

Jos sinulta löytyy mielenkiintoa päästä järjestyksenvalvojan työtehtäviin jo tänä kesänä, ilmoita kiinnostuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Mikäli kiinnostuneita löytyy tarpeeksi, järjestyksenvalvojan peruskurssi järjestetään 18.–22.6.2022. Näin sinulla on mahdollisuus ehtiä järjestyksenvalvojan töihin jo tänä kesänä.

Olen kiinnostunut koulutuksesta
Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä, jos järjestyksenvalvojan peruskurssi järjestetään.