Vartijan koulutus

Väliaikaisen vartijan koulutus (40ot)

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Turun aikuiskoulutuskeskuksen (www.turunakk.fi) kanssa, joka toimii koulutuksen järjestäjänä ja myöntää todistukset.

Väliaikaisen vartijan koulutus on 40 oppituntia kestävä koulutus, joka on ensimmäinen askel työskentelyyn vartijana.

Kurssin voi suorittaa täysin etäopiskeluna, joka vaatii jatkuvan kaksisuuntaisen yhteyden, sillä kurssilla on lain mukainen läsnäolovelvoite.

Kurssin hyväksytysti suoritettuaan henkilö voi hakea hyväksyntää väliaikaiseksi vartijaksi neljän kuukauden ajaksi, mikäli hän täyttää muut lain asettamat vaatimukset. Kurssin läpäisseet henkilöt voivat osallistua vartijan koulutukseen, joka puolestaan antaa valmiudet viiden vuoden vartijakortin hakemiseen. 

>>> Katso koulutuskalenteristamme tulevat väliaikaisen vartijan koulutukset. <<<

Vartijan koulutus (80ot)

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Turun aikuiskoulutuskeskuksen (www.turunakk.fi) kanssa, joka toimii koulutuksen järjestäjänä ja myöntää todistukset.

Vartijan koulutus on tarkoitettu väliaikaisen vartijan koulutuksen hyväksytysti suorittaneille henkilöille, jotka haluavat toimia vartijoina enemmän kuin neljä kuukautta.

Koulutus koostuu 80 oppitunnista teoriaa, sekä käytännön harjoitteista ja on edellytyksenä viiden vuoden vartijakortin myöntämiselle. Kurssin hyväksytysti suoritettuaan, henkilö voi anoa poliisilta hyväksyntää vartijaksi.

Vartijan koulutuksessa opitaan tarpeellisen lainsäädännön lisäksi myös vartijan toiminnan kannalta olennaisia käytännöntaitoja.

Kurssin hyväksytyn suorittamisen ehtona on hyväksytysti suoritettu näyttökoe, joka järjestetään kurssin päätteeksi.

Hinta sisältää opetuksen, materiaalin sekä tarvittavat harjoitusvarusteet.

>>> Katso koulutuskalenteristamme tulevat vartijan koulutukset. <<<