Järjestyksenvalvonta

Tarjoamme järjestyksenvalvontapalveluita niin tapahtumiin, yksityistilaisuuksiin kuin ravintoloihinkin. Järjestyksenvalvojamme ovat ammattitaitoisia, osaavia sekä edustavia ja osaavat toimia erilaisissa toimintaympäristöissä niissä toivotulla tavalla, asiakastoiveet huomioiden.

Järjestyksenvalvojapalvelut

Meiltä voit tilata järjestyksenvalvontaa kokonaistuotantona tai alihankintana tiettyihin tapahtumien osa-alueisiin tai kokonaisuuksiin. Meiltä löytyy ratkaisuja niin yksinkertaisiin ja pieniin toiveisiin kuin vaativampiinkin kokonaisuuksiin. Tarjoamme joustavia palveluita pyrkien toteuttamaan asiakkaan toiveet turvallisuuden puolesta.

Lisätietoja järjestyksenvalvojapalveluistamme: Alexander Austin, 044 0818250, alexander.austin@agmen.fi

Järjestyksenvalvojiltamme luonnistuvat niin maskien jako tapahtuman yleisölle, kuin myös vaativammatkin asiakaskohtaamiset.

Järjestyksenvalvoja varmistaa tapahtumaturvallisuuden

Agmen toimittaa osaavaa ja koulutettua henkilöstöä tapahtumaan kuin tapahtumaan, oli kyseessä sitten miten suuri yleisötapahtuma tahansa. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on pitkän kokemuksen ja koulutuksen kautta hankittu kyky tunnistaa ja ratkaista ongelmia ennen kuin ne pääsevät realisoitumaan ja vaikuttamaan negatiivisesti tapahtuman kulkuun.

Meiltä onnistuvat niin vaativampiin asiakaskohtaamisiin erikoistuneet toimintaryhmät kuin tapahtuman järjestämiseen ja johtamiseen pätevöityneet turvallisuusjohtamisen ammattilaiset.

Järjestyksenvalvojamme ovat kokeneita ongelmanratkojia jotka huolehtivat myös yleisön hyvästä fiiliksestä.