Kouluttaudu turvallisuusalan ammattilaiseksi

Haluatko vartijaksi, järjestyksenvalvojaksi tai rakentaa pohjaa vaikka mahdollista poliisin uraa varten? Koulutuksillamme kartutat nopeasti osaamistasi ja saat tarvittavat tiedot, taidot sekä asenteen turvallisuusalan erilaisiin töihin. Parhaat työllistyvät kauttamme suoraan!

Työhön turvallisuusalalle jo 1–3 viikossa

Turvallisuusalalla pääset lyhyellä kouluttautumisajalla kiinni työhön, jolla on tärkeä merkitys. Ammattitaitoinen vartija tai järjestyksenvalvoja luo ympärilleen turvallista ilmapiiriä, osaa myös asiakaspalvelun ja parhaimmillaan ratkaisee uhkaavat tilanteet jo ennakoivasti.

Tehokkaan koulutusjaksomme ansiosta valmistuminen alalle vaadittavin pätevyyksin on äärimmäisen nopeaa. Uuden uran aloittaminen onnistuu heti 1–3 viikkoa kestävän koulutuksen jälkeen. Turvallisuusalalla on tällä hetkellä suuri tarve osaaville ja motivoituneille tekijöille.

Erilaiset koulutuksemme avaavat monipuolisia mahdollisuuksia juuri siihen suuntaan, joka sinua kiinnostaa. Koulutustemme pohjalta voit toimia yhtä hyvin tapahtumien järjestyksenvalvojana kuin omaisuuden suojaajana tai yksityishenkilöiden henkivartijanakin. Vain vuoden pituisen ammattitutkinnon jälkeen saat kelpoisuuden hakeutua opiskelemaan AMK:ssa esimerkiksi poliisiksi, turvallisuustradenomiksi tai pelastusalalle.

Kehityksen portaat turvallisuusalalla

Kiinnostaako ura turvallisuusalalla?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Jättämällä yhteystietosi et vielä sitoudu mihinkään.

Kun haluat alasi parhaaksi, Agmen on oikea valinta!

Koulutuksiin pääsyyn ei ole pohjakoulutusvaatimuksia. Riittää, että olet täysi-ikäinen ja taustasi on nuhteeton. Ammattitutkinnon voit opiskella myös oppisopimuskoulutuksella, jolloin koulutus on sinulle maksuton.

Meillä kouluttautuminen ei ole pelkkää oppitunnilla istumista, vaan yhdistämme sopivassa suhteessa teoriaa ja käytäntöä. Kouluttaessa tiedämme, mitä teemme ja varmistamme, että jokaisella opiskelijallamme on koulutuksen jälkeen työhön tarvittava ammattitaito.

Teoriaopetuksen lisäksi valmistaudumme turvallisuusalan työtehtäviä varten erilaisten käytännön harjoitusten avulla. Vauhdikkaiden koulutuspäivien aikana luomme skenaarioita vartijan tai järjestyksenvalvojan työn pahimmistakin tilanteista. Lupaamme, että et varmasti kyllästy näiden vaihderikkaiden ja yllätyksiä täynnä olevien päivien aikana. Ja uskallamme väittää, että et varmasti osaa aavistaa, minkälaisia yllätyksiä koulutustilanne tuokaan tullessaan.

Hanki itsellesi uusi ura turvallisuusalalla

Järjestyksenvalvojat nauttivat festarikesästä huolehtien samalla yleisön hyvästä fiiliksestä.

Turvallisuusalan koulutusten avulla pystyt rakentamaan itsellesi omannäköisesi urapolun. Tai vain viikon opiskelun jälkeen voit tehdä työtä osa-aikaisena tai sivutyönä ja ansaita hiukan lisätuloja järjestyksenvalvojana erilaisten tapahtumien tai ravintoloiden turvallisuudesta huolehtien.

“Pelkkä koulunpenkki on tuntunut aina todella tylsältä. Agmenin koulutustyyli oli itselle sopiva ja kannusti hakemaan jatko-opiskelemaan oppisopimuksella. Koulutuksissa mieleenpainuvinta ja parasta oli rutiinin rikkominen. Tyyli, jolla nämä rikottiin oli parempi kuin hyvä ja valmisti työelämään hyvin.”

– Jiska, Turvallisuusalan ammattitutkinto – Oppisopimuskoulutus 2021 –

 

Mulle Agmen oli paikka, joka näytti suunnan elämässä. Musta on ollu kans ihana, kuinka mut on otettu vastaan omana itsenäni. Kaikin puolin mahtava porukka kouluttamassa, ja koen että oon saanu todella hyvät eväät siihen, että oikeesti pärjään ammatissani. Laajojen ja vaativienkin harjoitusten ansiosta tuun tuskin jäämään työtehtävissä pulaan.

– Kristiina, Turvallisuusalan ammattitutkinto – Oppisopimuskoulutus 2021 –

Järjestämme turvallisuusalan koulutuksia useimmissa isoissa kaupungeissa eri puolilla Suomea. Tutustu koulutusten sisältöihin alla olevista linkeistä ja ilmoittaudu mukaan alkavalle kurssille.

Vartijan koulutus
Järjestyksenvalvojan koulutus
Voimankäytön koulutus
Vartijan ampuma-asekoulutus
Muut koulutukset

Tervetuloa mukaan! Koulutuspäivät ovat täynnä huumoria – toisinaan hyvää ja toisinaan huonoa.

Testaa, sopisitko vartijaksi

Oletko miettinyt, olisiko sinussa ainesta vartijaksi? Testaa leikkimielisen testin avulla löytyykö sinulta jo valmiiksi vartijan työssä ja vartijaksi kouluttautumisessa tarvittavia ominaisuuksia. Tarkista siis kuudella helpolla kysymyksellä, kannattaako laittaa saman tien meille kurssi-ilmoittautumista vetämään!

Katso koulutuskalenterista alkavat koulutuksemme

Etkö löytänyt sopivaa koulutusta?

Ota suoraan yhteyttä meihin ja kysy lisää.

Alexander Austin
+358 44 081 8250
alexander.austin@agmen.fi

Nina Hakkarainen
+358 50 404 0322
nina.hakkarainen@agmen.fi