Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus (8ot), 25.5.2024 – Jyväskylä

155 

155 

JYVÄSKYLÄ lauantai 25.5.2024

Klo 10:00 – 18:00
Crazy Town, Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä

 

Poliisin hyväksyntä järjestyksenvalvojaksi on uusittava 5 vuoden välein. Tätä varten edellytetään 8h järjestyksenvalvojan kertauskurssin käymistä.

Koulutus on tarkoitettu järjestyksenvalvojaksi hyväksytyille henkilöille, jotka ovat uusimassa järjestyksenvalvojaksi hyväksymistään. Uutta järjestyksenvalvojakorttia haetaan poliisilta ja edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu järjestyksenvalvojan kertauskurssin suorittaminen.

Järjestyksenvalvojan kertauskurssin (8h) koulutusohjelma on sisäministeriön määrittelemän sisällön mukainen. Koulutukseen sisältyy teoriakoulutuksen lisäksi turvallisuustarkastuksen käytännön harjoitus.

Huomioithan että turvallisuustarkastusharjoitus tulee suorittaa läsnäolokoulutuksena. Jos et ole kykeneväinen osallistumaan turvallisuustarkastuharjoitukseen, ole yhteydessä kouluttajaan.

Kertauskoulutustodistus on voimassa 6 kk koulutuksesta eli uutta hyväksyntää tulee hakea poliisilta puolen vuoden sisällä koulutuksen suorittamisesta.

Mikäli ennen 1.3.2007 suoritettu peruskoulutus on vanhentunut ja korttisi voimassaolo ehtii päättyä ennen uuden hyväksynnän hakemista, sinun tulee suorittaa peruskoulutus uudelleen. Uudemmat peruskoulutukset eivät vanhene.

 

Etäopiskeluosiot on mahdollista suorittaa Microsoft Teamsin kautta. Lähetämme linkin koulutukseen sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen. 

 

Peruutusehdot:

Veloitamme opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen ilmoittautunut jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Peruutusilmoitus tulee tehdä sähköpostitse koulutuksen yhteyshenkilölle. Mikäli osallistumien peruutetaan alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua, veloitetaan puolet (50%) kurssimaksusta. Opiskelijamaksua ei palauteta jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

 

Lisätietoja:
Alexander Austin, kouluttaja
alexander.austin@agmen.fi
+358 44 081 8250

Additional information

Valitse lippu

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus (8ot) – 125€ (alv. 0%), 155€ (alv. 24%), Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus (8ot)(yrityslaskutus) – 0€

Päivämäärä

25.5.2024