Kaasusumutinkoulutus (5ot) 24.5.2024 – Jyväskylä

139 

139 
SKU: N/A Category: Tags: , , , ,

JYVÄSKYLÄ perjantaina 24.5.2024 klo 12:00 – 17:30

 

Koulutuspaikka: Crazy Town (päivä alkaa teoriakoulutuksella, käytännön osuuden tila ilmoitetaan osallistujille erikseen)

Osoite: Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä (Crazy Town)

 

Kaasusumutinkoulutus antaa tarvittavat perusteet kaasusumuttimen oikeaoppiseen käyttöön tilanteesta riippumatta.

Yksityisen turvallisuusalan työtehtäviä varten koulutukseen osallistuvilta edellytetään vartijan tai järjestyksenvalvojan peruskoulutuksen sekä fyysisen voimankäytön perusteet -koulutuksen hyväksyttyä suorittamista.

Koulutus soveltuu myös niille, jotka ammattinsa tai muun hyväksyttävän syyn nojalla ovat saaneet poliisilta alustavan hyväksynnän kaasusumuttimen kantamiseen.

Koulutus koostuu teoriaopinnoista ja fyysisistä harjoitteista. Kurssin aikana opit välineen turvallisen ja oikeaoppisen käsittelyn, kaasusumutinta koskevaa lainsäädäntöä ja konkreettisesti kuinka väline otetaan esille ja miten sitä käytetään.

 

 

Peruutusehdot:

Veloitamme opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen ilmoittautunut jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Peruutusilmoitus tulee tehdä sähköpostitse koulutuksen yhteyshenkilölle. Mikäli osallistumien peruutetaan alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua, veloitetaan puolet (50%) kurssimaksusta. Opiskelijamaksua ei palauteta jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Huom! Koulutus järjestetään osallistujamäärän ylittäessä viisi osallistujaa.

 

Lisätietoja:

Alexander Austin
044 081 8250
alexander.austin@agmen.fi

Additional information

Päivämäärä

24.5.2024

Valitse lippu

Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus (5ot) – 112,1€ (alv. 0%), 139€ (alv. 24%), Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus (5ot)(Yrityslaskutus) 0€